Utstallande företag

Här är företagen som ställer ut

Lastbil på mässan
Huzells Tunga delar AB logga

Huzells Tunga Delar AB

Lir Tekniks logga

Lir Teknik

DAF Försäljning och lastbilsverkstad. Etablerar laddnätverk för tunga fordon i Jämtland samt hjälper andra med laddare för elfordon. LIR Teknik kommer att bland annat ta med sig en och prata om hur det gått att köra en eldriven lastbil med lastväxlare.

Läs mer
Ahlsell Sverige AB logga

Ahlsell Sverige AB

Berners logga

Berners

Vi levererar lastbilar från Scania med utomordentlig prestanda, driftsäkerhet och ekonomi. Vi anpassar dina fordon efter behov och skapar lönsamma förutsättningar med helhetslösningar för din verksamhet.

Läs mer
Skelleftebränsle logga

Skelleftebränsle

Arom dekor logga

Arom Dekor

Magnussons transport logga

Magnussons transport

RST Steel logga

Rst-Steel

Rst-Steel är ett företag som tillverkar fronskydd och extraljusrör till lastbilar och arbetsmaskiner. Alla våra rör är av rostfritt stål och kunderna kan få dom polerade eller målade i någon RAL färg.

Läs mer
OP höglunds AB logga

Sveriges Åkeriföretag

OP höglunds AB logga

OP höglunds AB

Timmer- och flispåbyggnader.
OP höglunds är ett av Sveriges äldsta påbyggnads-företag.

Läs mer
Colmec logga

Colmec

Colmec är den ledande distributören av lastbils- och bussdäck i Skandinavien och Polen. Vi är en pålitlig och lönsam partner med en innovativ och hållbar vision kring däck och däcktjänster, som ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar som värnar både våra kunder och miljön.

Läs mer
Lastvagnsservice i Härnösand AB logga

Lastvagnsservice i Härnösand AB

Vi är en auktoriserad Scaniaverkstad som genomför service, reparationer av Scanias fordon, samt påbyggnationer.

Läs mer
Skogma logga

Skogma

Skogma har över nittio års erfarenhet som leverantör av skogsbruksutrustning. Vår yttersta prioritet har alltid varit att tillhandahålla professionell utrustning för yrkesaktiva inom skogsindustrin, skogsbrukare, skogsägare och friluftsintresserade privatpersoner. Med vår mångåriga erfarenhet är vi en aktör som man kan lita på. Vi tror att våra högkvalitativa produkter, professionell rådgivning från våra experter som hjälper och utbildar våra kunder samt de snabba leveranser som vi tillhandahåller är något som kännetecknar Skogma.

Läs mer
Rexus logga

Rexus

Rexus Utbildningar har verkat i branschen i 25 år. Vi utbildar inom allt som rör krav från myndigheter och upphandlare. Vi har också byggt en digital plattform där du och dina medarbetare kan gå in och göra en ADR 1.3- utbildning, arbete på väg- utbildning Starta eget- utbildning m.behov.m. Vi erbjuder också arbetsmiljöutbildningar där du kan söka bidrag hos AFA för dina kostnader. Vi hjälper till att skapa arbetsmiljöplaner enligt Arbetsmiljöverkets krav. Besök oss i vår monter så får vi i lugn och ro hitta lösningar på dina

Läs mer
Björnavagnar logga

Björnavagnar

Smartab  logga

Smartab

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med agenturer från bl.a. Autosmart International, Rozone och Vaportek är det idag mer än 9000 företag och institutioner som årligen köper och i sin produktion använder våra högkvalitativa produkter. Med vår rikstäckande organisation bestående av ”rullande butiker” servar vi hela Sverige.

Läs mer