Välkommen till Lastbilsträffen 2022

16–17 september

Vi får äntligen säga välkomna till Lastbilsträffen i Ramsele. Efter två års uppehåll är det dags att planera inför den kommande lastbilsträff som går av stapeln 16–17 september 2022.

Ramsele Lastbilsträff - Bilutställning och mässa

Till Ramsele kommer bilutställare från Sverige, Norge och Finland men även andra delar av Europa. Inne på mässområdet finns en uppsjö av branschutställare från åkerinäringen, lokala men även nationella företag. De senaste åren har ca 80 företag ställt ut på mässan och 300 bilutställare. Är du ett företag inom åkerinäringen och vill ställa ut på vår mässa är du välkommen att höra av dig till oss.

En stor lastbil vilar sina hjul på stubbar.

Lastbilsträffen grundades 2008 i Ramsele.

Syftet var att skapa ett evenemang inom åkerinäringen i norra Sverige. Vår vision är att skapa en lastbilsträff för hela familjen. Vårt fokus ligger på kvalité, det ska vara lätt och bekvämt att åka till oss oavsett om du är besökare, bilutställare eller branschutställare.

Flera lastbilar uppradade.

Mer om mässan

Under helgen har vi ett besöksantal på närmare 10 tusen. Hos oss är det viktigt att det blir ett familjärt evenemang. Vi strävar efter att bli en bättre version av oss själva för att det ska bli en återkommande punkt för dig som besökare, bilutställare och branschutställare.

Vad gör man när mässan stänger?

Mot midnatt har vi varje år bokat in ett eller flera band som spelar på området. På kvällen bjuder bilutställarna på den fantastiska ljusshowen som lyser upp höstens mörker. Alla åldrar är välkommen in på området och får ta del av den varma och trevliga stämningen. Området är öppet fram till kl. 02.00 därefter töms området på besökare. Alkoholservering finns inne på området under hela helgen.

Lasse Stefanz på scen.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta oss.

Branschutställare och övriga frågor angående mässan som branschutställare.

Bilutställare och besökare.