Info om

Mat och boende

Kvinna som ligger på en säng på ett hotell

Boende

Camping på Höga kusten

Campingplats i Ramsele

Bo i Ramsele

Vi har ett samarbete med närliggande företag och idrottsföreningar. Bokning sker via företagets egna hemsidor och det hittar ni här.

Det finns möjlighet att boka husvagnsplatser som ligger med gångavstånd till området. Där finns tillgång till vatten, toalett, dusch samt begränsat antal uppställningsplatser med el. Bokning av husvagnsplatser sker via Ramseles idrottsförening.

Fullbokat

Men föreningen jobbar fram nya uppställningsplatser utan el. Mer information gällande detta kommer.

Hotell Hallstaberget

Hotell på Hallstaberget

Unna dig själv en hotellnatt eller fler under Lastbilsträffen, boka hotellnätter via Hallstaberget i Sollefteå. Uppge Lastbilsträffen 2022 för att ta del av dessa priser.

Tors-sön
Enkelrum 925 kr/natt
Dubbelrum 995 kr/natt
Det ingår frukost och tillgång relax

Lastbil som kör på en väg

Boka boende i Ramsele

Boka enkelrum i Ramsele med egen dusch och toalett för 995 kr/natten. Det ingår sängkläder och handdukar. Tillgång till WI-FI, 2 samvarorum med enklare pentry, kyl, frys och spis.

För bokning kontakta Sandra via SMS 070-6582235
Information till Sandra
För och Efternamn
Telefonnummer
Antal nätter
Ankomstdag
Antal rum

Mat

Under helgen finns det flertal företag som serverar mat tills området stänger. Den klassiska kolbullen som den lokala idrottsföreningen serverar är ett måste. Under helgen serverar Solporten frukostbuffé i restaurangen inne på området. Är du branschutställare och har svårt att lämna mässområdet kan du beställa utkörning av matlådor från Solporten.

Flera lastbilar på rad.