Besökare

Lastbilar från hela Norden

Har du ett brinnande intresse för lastbilar och vill du vara med på höstens folkfest för lastbilsintresserade? Då har kommit rätt, den 16-17 september fyller vi hembygdsgården med lastbilar från hela Norden med sina ekipage i olika modeller.

Flera lastbilar på rad i skog.

Unika bilar

Lastbilar utöver det vanliga

Varje enskild lastbil har sitt unika utseende, fina motivlackade bilar det är lastbilar utöver det vanliga. Många av Sveriges finaste lastbilar besöker Ramsele under Lastbilsträffen. Ta med dig vänner och familj till oss för att uppleva vår folkfest i höstmörkret.

Under två dagar kan ni besöka lastbilsträffen som är en tävling för bilutställare. Vi har en jury som bedömer bilarna utifrån olika kriterier och sedan prisas. Men vi vill även ha din röst, under lördagen kan du rösta på den kanske mest ärofyllda kategori. Folkets röst, den lastbil som har fått flest röster blir tilldelad priset.

Som besökare kan du tillbringa dagen på mässområdet där finns en uppsjö av branschutställare som finns står plats under två dagar.

Hos oss går man aldrig med magen tom här finns måltider du kan köpa från frukostbuffé till mat in på småtimmarna i ett brett utbud.

Under två dagar har vi ett eller flera band som spelar på stora scen som brukar vara en populär punkt på agendan.

Hur du vill bo under lastbilsträffen är vad du själv önskar, tält, husvagnsplats eller boka stuga. Du hittar olika alternativ under fliken boende.

Anmäl dig nu

Denna lastbilsträff vill du inte missa!

Du köper din biljett via ticketmaster.se länk hittar du på sidan.

Har du frågor kontakta oss på info@lastbilstraffen.se

Vi ses i september!

Väg som slingrar sig mellan berg