Flera lastbilar uppradade.

Lastbilsträffen Ramsele

Till Ramsele kommer bilutställare från Sverige, Norge och Finland men även andra delar av Europa. Inne på mässområdet finns en uppsjö av branschutställare från åkerinäringen, lokala men även nationella företag. De senaste åren har ca 80 företag ställt ut på mässan och 300 bilutställare. Är du ett företag inom åkerinäringen och vill ställa ut på vår mässa är du välkommen att höra av dig till oss.

Mer om mässan

Under helgen har vi ett besöksantal på närmare 10 tusen. Hos oss är det viktigt att det blir ett familjärt evenemang. Vi strävar efter att bli en bättre version av oss själva för att det ska bli en återkommande punkt för dig som besökare, bilutställare och branschutställare.

Vad gör man när mässan stänger?

Mot midnatt har vi varje år bokat in ett eller flera band som spelar på området. På kvällen bjuder bilutställarna på den fantastiska ljusshowen som lyser upp höstens mörker. Alla åldrar är välkommen in på området och får ta del av den varma och trevliga stämningen. Området är öppet fram till kl. 02.00 därefter töms området på besökare. Alkoholservering finns inne på området under hela helgen.

Lasse Stefanz på scen.