Företag

Här är företagen som ställer ut

Belysning på ett festivalområde
björnvagnar-logga

Björnvagnar

Med mångårig erfarenhet och ett modernt tänk inom branschen kan ni med trygghet vända er till oss!

Besök gärna vår hemsida

msb-logga

MSB Center

MSB Center är en hygiengrossist som marknadsför ett brett sortiment av förbrukningsartiklar och utrustning för företag. Vi verkar inom transport-, industi-, horeca- och städbranschen och finns representerade över hela Sverige med grossistlager och huvudkontor i Arlandastad.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av hygienpapper, personskydd, städredskap & kemartiklar samt restaurangkoncept.

Besök gärna vår hemsida & webbshop

StjärnaFyrkant AB

StjärnaFyrkant AB

StjärnaFyrkant är en rikstäckande butikskedja med Telekom, IT, Fordonskommunikation, samt Service & Installationstjänster som affärsområden. Vår målsättning är att du som kund bara ska behöva ha en kontakt och att vi tar hand om tekniken och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.

Lastvagnsservice i Härnösand AB

Lastvagnsservice i Härnösand AB

Vi har stor erfarenhet av slang, hydraulik och oljor. Med den kompetensen vill vi erbjuda den bästa servicen till den svenska hydraulmarknaden. Vår tillgänglighet och kvalitet ger dig bättre lönsamhet än någon annan kan erbjuda.

Vi har valt att arbeta med förstklassiga produkter från leverantörer som OKQ8, HydraSpecma, Kramp, Batteribolaget, Payback, Rex Nordic m fl.

Prestanda maskiner

Prestanda maskiner

Majlands inredningar

Majlands inredningar

Tillverkar lastbilsinredningar efter kundens behov.

Kilafors

Kilafors

Sveriges största tillverkare av tunga släpvagnar sedan 1961.

Av Åkare - För Åkare

Olsson Bilsadelmakeri

Olsson Bilsadelmakeri AB

TL Fix AB

TL Fix AB

Vi håller Sverige rullandes 24/7/365.

Svenska Transportarbetareförbundet

Sv Transportarbetareförbundet avd 32

VBG Group Truck Equipment

VBG Group Truck Equipment AB

DEN SMARTA GENERATIONEN ÄR HÄR!

Den nya VBG-kopplingen är digital och den har fått nya säkerhetsfunktioner som bygger på sensorteknik. Dessutom har vi förbättrat mekaniken och gjort kopplingen både mindre och lättare.

Allnordic ab

Allnordic ab

Optituning levererar optimeringar (chiptuning, tuning, omprogrammering) anpassade till de flesta typer av fordon. En optimering från oss är helt säker och frigör bara den potential som redan finns i fordonet. Hos oss har du även 100% nöjd-garanti.

AB Åkerikonsult

AB Åkerikonsult

Sveriges Åkeriföretag är svenska åkerinäringens branschorganisation med ca 5 000 medlemsföretag representerad som tillsammans äger cirka 38 000 lastbilar. Sveriges Åkeriföretag bevakar åkerinäringens intressen, omvärldsanalyserar och stödjer våra medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying. Vårt mål är att lyfta hela den svenska åkerinäringen, göra näringen mer synlig och höja branschens anseende.

Kollegahjalpen

Kollegahjalpen

Kollegahjälpen är ett nätverk av åkeriföretagare och lastbilsförare som ställer upp för att hjälpa lastbilsförare som har varit inblandade i en svår händelse att bearbeta sina upplevelser för att kunna gå vidare i livet. Kollegahjälpen ägs av Sveriges Åkeriföretag och TYA och medfinansieras av Länsförsäkringar, Volvo, Volvia, Transportföretagen och Transportarbetarförbundet.

WESTEL/Lappland Network Services AB

WESTEL/Lappland Network Services AB

Westel servar, säljer/hyrut kommunaktions utrustning så som åkeriradio, byggradio. Westel säljer fordonsmobiltelefoner och tillbehör runt kommunikation Westel har ett eget radionät med en westel telefon som fungerar när dom andra moblnäten ligger.

Per Nygren montage AB

Per Nygren montage AB

Lucendi

Fordonsbelysning på nätet